Opozita “voton” tek “Vasil Shanto”
30/06/2019 12:14

Mbështetësit e opozitës kanë zgjedhur të protestojnë në forma nga më të ndryshmet këtë të diel, duek evituar përplasjet me policinë dhe qytetarët e tjerë.