Një vit pa Dritëroin, aktivitet në Muzeun Kombëtar
04/02/2018 17:08

Një ditë pas përvjetorit të parë të ndarjes nga jeta të poetit dhe shkrimtarit Dritëro Agolli, figura të njohura të artit, familjarë dhe miq u mblodhën në Muzeun Historik Kombëtar, ku u organizua një aktivitet në nder të figurës së Dritëroit, mes fjalësh dhe poezish të shkruara nga vet autori i madh.