Një çapkëne si Charlote; Princesha e vogël vjedh vëmendjen në ndeshjen e të atit
11/06/2018 09:30

Princesha Charlote është padyshim çapkënia e familjes mbretërore britanike. Edhe pse vetëm 3 vjeçe, ajo ka ditur më së miri të tërheqë vëmendjen e fotografëve gjatë ndeshjes së POLO-s, ku luante dhe babai i saj, Duka i Cambridge.