Në Lushnje domatet hidhen në kanal
11/01/2018 15:30

Ndodh shpesh që në gusht domatet të mbeten pa u shitur dhe stoqet hidhen nëpër kanale. Por kjo situatë është duke ndodhur edhe në këtë periudhë në fshatin Bishqethëm në Divjakë.