Muze në shtëpi; Fermeri, koleksion sende mbi 100 vjeçare
03/01/2018 15:04

Ndërsa interesi për muzetë duket sikur është zbehur, ka njerëz që adhurojnë koleksionet dhe banesat e tyre i kanë shndërruar në muze të improvizuar.