Mbi 70 filma, në garën e Festivalit të Filmit Ballkanik
03/07/2018 12:29

Festivali i Filmit Ballkanik dhe Kulinarisë çeli edicionin e tij të 8 në qytetin e Pogradecit. Këtë vit shfaqen 70 filma nga vende të ndryshme të Ballkanit. Nuk mungojnë vështirësitë, por as prurjet e reja dhe pjesëmarrja nga i gjithë rajoni.