Kumbaro: Nuk ka projekt për teatrin
13/02/2018 15:26

Pas protestave të vazhdueshme të artistëve të TK dhe deklaratave të forta të bëra prej tyre në adresë të ministrisë së Kulturës, Ministrja Kumbaro ka përsëritur të martën se është e gatshme të diskutojë me ta, në ministri.