Kotzias kundër Nimetz: S’je kompetent për politikën tonë
03/02/2018 13:26

Vetëm disa orë pas letrave kërcënuese adresuar ministrit të Jashtëm, Koztias dhe katër ministrave të tjerë të qeverisë greke dhe pak orë para mitingut të madh që po organizohet në Athinë, vjen përplasja e parë e madhe midis kreut të diplomacisë greke dhe negociatorit të OKB për çështjen e emrit, Mattheë Nimetz.