Korçë, 11 300 fëmijë nisin pushimet e verës
07/06/2018 14:48

Viti shkollor mbaroi dhe vogëlushët e qytetit të Korçës me padurim kanë pritur pushimet. Verën ata do ta kalojnë mes plazhit, parqeve, këndeve të lojrave, argëtimit në lagje apo edhe kampeve verore.