Komani në informalitet. Turistët e huaj: Pastrojeni!
10/06/2018 21:28

Zona e Komanit, me liqenin me të njëjtin emër dhe lumin Drin nga njëra anë si dhe relievin alpin nga ana tjetër, po tërheq gjithnjë e më shumë turistë, sidomos të huaj.