Kërcënohet pas përdhunimit
17/04/2018 15:26

“Erdhi, shtyu derën dhe unë u rrëzova. Ai mu hodh sipër dhe pastaj iku”, është shprehur në 16 tetor të 2017 e dëmtuara.

Historia e 55-vjeçarit, që njohu lumturinë vetëm në fëmijëri
21/07 20:14
Historia shkon për skrap, dëmtohen monumentet e kulturës në Korçë
21/07 15:32
Siguria në pishina, uji pastrohet por ka mbipopullim
21/07 15:26
Në Marinzë pa ujë, shpimet për naftë dëmtuam burimet nëntokësore
21/07 15:20
Abuzimi me rimbursimin e barnave, Fondi i përgjigjet KLSH për “faturën 2 miliardë lekë”
21/07 15:14
Si të mbroheni nga telefonatat dhe e-mail-et mashtruese
20/07 15:26
Turizëm në Byshek. 4 km larg Elbasanit, një nga zonat më të frekuentuara
14/07 21:06
Mbetjet në Gjirokastër, ekspertët po përpiqen për një zgjidhje
14/07 15:12
Banorët, rojtarë pylli në Bulqizë
14/07 12:39
Dita e një vrojtuesi plazhi
13/07 20:17
Ndotja dëmton trurin. Mjekët: Po sjell plakjen e parakohshme të shqiptarëve
13/07 20:15
Kalaja e Mborjes pa rrugë, mungesa e infrastrukturës pengon turistët
13/07 12:47
Katastrofa mjedisore në Kuçovë, mbetjet hidhen buzë Devollit
13/07 12:33
Tekste falas për 125 mijë nxënës, por me kusht: Kush i dëmton, i paguan!
12/07 20:10
Ndotja në Zharrëz, mbetjet hidrokarbure dalin në sipërfaqe
12/07 14:37
Rruga me gropa Burrel-Klos
12/07 12:15
“Furtunë” në plazhin e Velipojës, aksioni i policisë boshatis hapësirat pa leje
12/07 12:13
Sfidë realitetit toksik, Kisha ngre kamp për fëmijët e Porto Romanos
11/07 19:57
Urgjenca e re e Pediatrisë, pritet t’i japë fund fluksit
11/07 15:23
Aplikimet e maturantëve, formulari A2 do të nisë të plotësohet më 30 korrik
10/07 20:10