Karnavalet e Korçës hapin sezonin turistik
03/06/2018 10:00

Kllounë, shpatarë, kërcimtarë dhe personazhe përrallash, pushtuan qendrën e Korçës mbrëmjen e së shtunës në ceremoninë tradicionale të karnavale.