Karnavalet e Havana-s, tradita që duhet mbajtur gjallë
24/08/2019 14:54

Karnavalet e Havana-s, një nga festat më të vjetra dhe më popullore të Kubës, po stërmundohet të qëndrojë gjallë, pavarësisht përballjes me muzikë dhe lloje të reja kërcimesh, por këtë vit, për përvjetorin e 500-të të qytetit, ky karnaval po njeh një gjallëri të shtuar.