Juncker: 2016, vit i vështirë
15/01/2016 00:00

Qytetarët europianë do të hasin vështirësi për të gjetur punë gjatë vitit 2016 dhe ekonomia do të vuajë pasojat e kolapsit të lëvizjes së lirë brenda Europës për shkak të krizës së refugjatëve, e konsideruar si më e rënda që prej Luftës së Dytë Botërore.