ILDKPKI, Ganaj: 50% e gjyqtarëve ikin nga pasuria
12/07/2018 15:08

Kontrolli i pasurive të gjyqtarëve dhe prokurorëve ka qenë prioriteti kryesor i punës së ILDKPKI-së gjatë vitit 2017.