Ikën fshati i Festave nga “Skënderbej”
12/01/2018 14:28

Plot 41 stola vjenezë janë vendosur në sheshin “Skënderbej”, janë stolat shumëngjyrësh të shpërndarë në mënyrë të çregullt në gjithë hapësirën e sheshit si një mundësi shlodhëse dhe argëtimi për qytetarët.