Horrori i parë shqiptar
23/09/2017 00:00

E vështirë të thuhet nëse regjisori australian Steven Kastrissios ka një marrëdhënie me hakmarrjen, por dy filmat kryesorë të jetës së tij shikojnë nëpërmjet saj. Pas “The Horseman”, që e shpërndau fillimisht nëpërmjet tregut amerikan, ai vjen në Shqipëri me të parin film horror shqiptar.

Gazetari Marin Mema, çmim për “Gjurmë Shqiptare”
15/12 15:49
Zbulohen në Vatikan dy piktura të Rafaelos
15/12 10:59
“Rojat e Taxhit”
14/12 20:13
Balet dhe humor, në Durrës shfaqet për herë të parë Coppelia
14/12 16:39
Shtëpia e Abatit
14/12 16:33
“Yjet e së ardhmes”
13/12 20:38
“Eja këndo me ne”, edukimi i fëmijëve përmes artit
13/12 14:56
Shndërrimi i bunkerëve; sot përdoren për art, turizëm…e shtëpi
12/12 20:20
Semiotika e Muzikës, shkenca e re “mbërrin” në Tiranë
12/12 16:46
Vitrina e Librit – 10 Dhjetor 2017
10/12 19:57
Festivali i zogjve, mbi 1000 shpendë ekspozohen në Tiranë
10/12 17:59
“Dama me Kamelie”, kryevepra e Duma në Teatrin Kombëtar
08/12 15:36
Nga Spanja në Tiranë, Shqipëria në sytë e një gazetareje spanjolle
08/12 15:35
Pica napolitane, pjesë e trashëgimisë së UNESCO-s
07/12 22:10
Shfaqja e pedagogëve, në skenë përballë nxënësve të liceut
07/12 15:21
Çmimet në letërsi, Idir Azizi autori i vitit, Diana Kastrati për përkthimin
06/12 23:47
“Nata 12” shqiptare, komedia e Shekspirit me regji të Justin Anderson
06/12 15:44
6 drama franceze në Tiranë, teatri e nis me komedinë “Boing Boing”
06/12 15:30
Bashkim Shehu sjell në Tiranë çmimin “Balkanika”
05/12 22:55
“Flauti magjik” i Klodian Kacanit
05/12 18:17