Guvernatori Sejko: Do blejmë valutë për të shmangur rënien e euros
06/06/2018 20:39

Zhvlerësimi i shpejtë i euros e detyroi Bankën e Shqipërisë të heqë dorë nga qëndrimi neutral në kursin e këmbimit dhe të ndërhyjë vetë në treg.