“Gjurmë Shqiptare”: Voskopoja, magjia që mahniti Ballkanin
11/11/2017 20:55

Voskopoja dhe historia e saj e vërtetë, gjurmët, dokumentet, lidhjet... Kush kërkon të manipulojë të shkuarën e saj? Çfarë tregojnë kodikët dhe cili ka qenë pozicioni grek? Përse historia e Voskopojës nuk tregohet e plotë dhe cila është e shkuara e kësaj qendre të mahnitshme?