Qyteti ILIR që e kërkonte çdo pushtues – Gjurmë Shqiptare
27/04/2024 20:55

Nje qytet i vjeter ilir. I panjohur, i harruar. Dikur ka qene kryeqendra e nje mbreti… Çfare ruhet pas tij?

Pija që adhuronin ILIRËT… Dokumentat – Gjurmë Shqiptare
20/07 20:45
Çfarë fsheh dhe kur lindi Tirana? E jashtëzakonshme! – Gjurmë Shqiptare
13/07 20:45
Masakra serbe që fshihet në Shqipëri – Gjurmë Shqiptare
06/07 20:45
E RENDËSISHME. Çfarë u zbulua vërtetë në Durrës? – Gjurmë Shqiptare
29/06 20:45
The Unspoken Truths the World Tends to “Forget” About Serbia – Gjurmë Shqiptare
26/06 21:02
Misteri i një fisi të harruar ILIR. Një varr mbreti? – Gjurmë Shqiptare
22/06 20:45
Engjëlli që u vra nga Serbia – Gjurmë Shqiptare
15/06 20:45
Historia e vërtetë e Idriz Seferit… – Gjurmë Shqiptare
08/06 20:45
Princi shqiptar me pelerinë ari. I panjohur! – Gjurmë Shqiptare
01/06 20:45
Vrasja nga Greqia… e patriotit shqiptar – Gjurmë Shqiptare
29/05 22:31
UÇK, video të rralla të Dëshmorit – Gjurmë Shqiptare
28/05 20:55
Ushtria shqiptare gjatë komunizmit – Gjurmë Shqiptare
27/05 21:02
Enver Hoxha, misteri i 3 gjeneralëve – Gjurmë Shqiptare
25/05 20:45
Shqiptari që vrau shqiptarin Marko Boçari – Gjurmë Shqiptare
18/05 20:45
Atentatet e mëdha Shqiptaro-greke – Gjurmë Shqiptare
11/05 20:45
Ushtar Kavaja! Djali që la Londrën për UÇK-në – Gjurmë Shqiptare
04/05 20:45
Masakrat serbe që bota duhet të njohë! Subt. Eng – Gjurmë Shqiptare
02/05 20:46
Qyteti ILIR që e kërkonte çdo pushtues – Gjurmë Shqiptare
27/04 20:55
Shkolla shqipe në 1584? 500 nxënës? Faktet! – Gjurmë Shqiptare
25/04 21:16
Gjurmë të harruara të shqipes së vjetër – Gjurmë Shqiptare
24/04 19:42