Gardh kundër emigrantëve; Sllovenia vendos tela me gjemba në kufirin me Kroacinë
23/08/2019 22:40

Nga fjalët te veprat. Ishte njoftuar në fakt muaj më parë dhe tani, Sllovenia ka nisur të ndërtojë nëntë kilometra rrethim me tela me gjemba në kufirin me Kroacinë, për të përballuar fluksin e emigrantëve në rritje, në disa pika të caktuara.