Fshatrat e Shqipërisë – Në Lin të Pogradecit, fshati që të ndal sapo e sheh
16/06/2019 18:42

Sapo zbret rrugën kombëtare që të çon në Pogradec, është e pamundur mos të ndalesh në pikëndalesën e preferuar të çdo udhëtari. Prej ku e para gjë që të shfaqet përveç liqenit 4-milion vjeçar është fshati Lin, me shtëpi e struktura nën faqet shkëmbore buzë ujit të ëmbël dhe peshkut të rrallë Koranit. Ilnisa Agolli në kuadër të promovimit të 100 fshatrave, na sjell se çfarë ndodh sot aty. Si është jetesa e banorëve dhe çfarë ofron ky fshat turistik? Një udhëtim që nga rrënojat e kishës paleokristiane, tek mozaiku i Linit që daton prej shek V, deri tek restorantet dhe, kishat dhe bujtinat që mund të vizitosh aty. Në Lin. Në fshatin magjik të shpirtrave artistik.

Fshatrat e Shqipërisë – Nivica e Tepelenës, bukuria e fshehur në mal
14/07 19:40
Fshatrat e Shqipërisë – Në sokakët e Dhoksatit të Lunxhërisë
23/06 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Në Lin të Pogradecit, fshati që të ndal sapo e sheh
16/06 18:42
Fshatrat e Shqipërisë – Në Zvërnec të Vlorës, aty ku historitë vijnë erë det
09/06 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Befasi njerëzore në Kryezi të Pukës
02/06 17:32
Fshatrat e Shqipërisë – Radomira rrëzë Korabit, fshati që të mirëpret në shtëpi
26/05 16:41
Fshatrat e Shqipërisë/Ishull-Lezhë, atraksioni turistik mes sekreteve historike
19/05 19:01
Fshatrat e Shqipërisë – Seferani i Belshit, kryeqyteti i natyrës
12/05 18:10
Fshatrat e Shqipërisë – Fshati Shetaj i Durrësit, aty ku preket historia
05/05 14:40
Fshatrat e Shqipërisë – Qelëza e Pukës dhe e kuvendeve shtetformuese shqiptare
28/04 13:59
Fshatrat e Shqipërisë ⁃ A vemi në Boboshticë?
21/04 18:28
Fshatrat e Shqipërisë – Krutja e Lushnjes, fshati i traditës së bujqësisë
07/04 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Njihuni me Prezën, Qyteti Feniks
01/04 18:03
Fshatrat e Shqipërisë/ Zhvillimi i Roshnikut, mes bujtinës dhe traditës
25/03 17:26
Fshatrat e Shqipërisë – “Maleshova, bukuria mistike Shqiptare”
18/03 20:10
Fshatrat e Shqipërisë- Peshtani, mes turizmit malor dhe historik
04/03 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Razma, mrekullia e alpeve
25/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë – Gjinari, perla e Elbasanit,18 Shkurt 2019
18/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Agroturizmi i Fishtës – 11 Shkurt 2019
11/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Sot, ora 18:00 në kanalin e Youtube, në Top Channel
11/02 13:16