Fiks Fare, Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11/2019 21:00
Fiks Fare, Tërmeti i la pa shtëpi, Fiksi iu ndryshon jetën, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01 21:02
Fiks Fare, Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile, 24 Janar 2020, Pjesa 2
24/01 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”, 24 Janar 2020, Pjesa 3
24/01 21:00
Fiks Fare/ Jetonte në çadër, pas trasmetimit në Fiks Fare familja Kurti me shtëpi të re
24/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”
24/01 20:30
Fiks Fare/ Vermoshi/ Fshati pa mjek, banorët marrin shërbimin mjeksor në Mal të Zi
24/01 20:30
Fiks Fare/ Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile
24/01 20:30
Fiks Fare, Mori ryshfet, KLP, gjykata e dënoi, prokurori kërkon të pastrojë figurën, 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01 21:02
Fiks Fare, Dy vjet pa shtetësi dhe pasaportë, Fiksi u zgjidh problemin, 23 Janar 2020, Pjesa 2
23/01 21:01
Fiks Fare, Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë, 23 Janar 2020, Pjesa 3
23/01 21:00
Fiks Fare/ Dy vjet sorollatje për shtetësin dhe pasaportën, Fiksi zgjidh problemin për 2 ditë
23/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë
23/01 20:30
Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 21:02
Fiks Fare, Prrenjas/ Fëmijët e kopështit shtetëror mësojnë në Medrese, 22 Janar 2020, Pjesa 2
22/01 21:01
Fiks Fare, Spahiu: “Basha s’ka lekë për tërmetin, ka 650 mijë euro për foto”, 22 Janar 2020, Pjesa 3
22/01 21:00
Fiks Fare/ Drejtoresha e shkollës: “Ambientet t’i gjejë bashkia”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Spahiu: “Basha s’bleu 6 byrek për tërmetin, harxhoi 650 mijë € për një foto”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Mësueset: “Nuk kemi kushte, medreseja ka rregulla fetare”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Zv.Drejtori i Medresesë: “Jemi institucion fetar, nuk duhet të hyjnë femrat dhe vajzat”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Dhuna ndaj 13 vjeçares, njerku: Fëmijët u sistemuan. Falënderoj Fiks Fare!
22/01 20:30