Fiks Fare, Babai mostër i kërkon marrëdhënie seksuale vajzës, 9 Korrik 2019, Pjesa 2
09/07/2019 21:01
Fiks Fare, Aksidentoi për vdekje dy persona, dënohet me 3 vite burg, 15 Korrik 2019, Pjesa 1
15/07 21:02
Fiks Fare, Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia i bllokon makinën, 15 Korrik 2019, Pjesa 2
15/07 21:01
Fiks Fare, Vëllezërit zihen në emision, shuplakën e “ha” moderatori, 15 Korrik 2019, Pjesa 3
15/07 21:00
Fiks Fare/ Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia rrugore i bllokon makinën!
15/07 20:40
Fiks Fare/ Apeli i babait: Më vranë djalin dhe nipin, gjykata vendos vetëm 3 vite burg për autorin
15/07 20:30
Fiks Fare/ Invalidit me një dorë i presin kempin, fillon punon në ndërtim
15/07 20:30
Fiks Fare, Përdoruesi i hashashit: Bëra burgun kot për 0.5 gramë, 12 Korrik 2019, Pjesa 1
12/07 21:02
Fiks Fare, Qytetarit i thyejnë gishtërinjtë, Policia nuk i pranon kallëzimin, 12 Korrik 2019, Pjesa 2
12/07 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Monika dhe Meta të ndarë, 12 Korrik 2019, Pjesa 3
12/07 21:00
Kamzë/ Bllokohet linja kryesore e ujërave të zeza, prej 5 muajsh shkarkohen në oborrin e familjes Huli
12/07 20:38
Fiks Fare/ Përdoruesi i hashashit: Bëra burgun kot për 0.5 gramë, analizat treguan të kundërtën
12/07 20:30
Fiks Fare, Nëna braktis vajzën e dhunuar, kërcënon Fiksin “Duam florinjtë“, 11 Korrik 2019, Pjesa 1
11/07 21:02
Fiks Fare, Skandali me matjen e audiencës, 11 Korrik 2019, Pjesa 2
11/07 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Moderatori të ftuarit: Më dhj…ve emisionin, 11 Korrik 2019, Pjesa 3
11/07 21:00
Fiks Fare/ Skandali me matjen e audiencës, kompanitë fantazmë sfidojnë gjykatën!
11/07 20:45
Nëna braktis vajzën e dhunuar, kërcënon Fiks Fare: Duam florinjtë
11/07 20:30
Fiks Fare, Vihet në pranga babai përdhunues, 10 Korrik 2019, Pjesa 1
10/07 21:02
Fiks Fare, Mungon tetanosi në vend, farmacitë e shesin si përdorim spitalor, 10 Korrik 2019, Pjesa 2
10/07 21:01
Fiks Fare, Monitorime, Akuza e aktores: Më përdhunuan me sy, 10 Korrik 2019, Pjesa 3
10/07 21:00
Fiks Fare/ Degradimi spitaleve, mungon tetanosi, shiten në fshehtësi ato për përdorim spitalor
10/07 20:45