Fiks Fare, 6 Qershor 2019, Pjesa 1
06/06/2019 21:02
Fiks Fare, Dy qendra shëndetësore në Fier janë bërë vetë për “mjekim”, 19 Shtator 2019, Pjesa 1
19/09 21:02
Fiks Fare, Avokati bllokon vendimin për pallatin me dokumente false, 19 Shtator 2019, Pjesa 2
19/09 21:01
Fiks Fare, Deputeti kërkon përmirësimin e ligjit dhe “depozitat” e tij, 19 Shtator 2019, Pjesa 3
19/09 21:00
Fiks Fare/ Qytetarja: Pronën e jetimëve te mi e gëzojnë falsifikatorët
19/09 20:30
Fiks Fare/ Qendrat shëndetësore në Fier 50 vjet pa investime
19/09 20:30
Fiks Fare/ Avokati sekser: U pagova nga dy palët, bllokova vendimin e Apelit, Vlorë
19/09 20:30
Fiks Fare/ Deputeti kërkon përmirësimin e ligjit dhe “depozitat” e tij
19/09 20:30
Fiks Fare/ Kadastra: Pallati po hipotekohet me dokumentat false
19/09 20:30
Fiks Fare/ Kryeprokurori i Lushnjes: Çështja u parashkrua, dokumentat false janë në kadastër
19/09 20:30
Fiks Fare, Çudira shqiptare/ Rrugët e Daullasit të shtruara me misër, 18 Shtator 2019, Pjesa 1
18/09 21:02
Fiks Fare, Skandal në shkollën “Pjetër Budi” manipulohet shorti italishtes, 18 Shtator 2019, Pjesa 2
18/09 21:01
Fiks Fare, Njërëzit flenë apo zgjohen në orën 5, 18 Shtator 2019, Pjesa 3
18/09 21:00
Fiks Fare/ Njerëzit flenë apo zgjohen në orën 5?
18/09 20:30
Fiks Fare/ Kryetarja e këshillit të prindërve firmos për fëmijët e tjerë, të vetin e transferon në klasën e anglishtes
18/09 20:30
Fiks Fare/ Prindërit: Drejtoria manipuloi shortin e italishtes!
18/09 20:30
Fiks Fare/ DAR: Italishtja me detyrim, kanë firmosur dy qeveritë
18/09 20:30
Fiks Fare/ Çudira shqiptare. “Plas” misri sheshit
18/09 20:30
Fiks Fare, Qeveria u ngriti pensionet, pensionistëve u ngrihet tensioni, 17 Shtator 2019, Pjesa 1
17/09 21:02
Fiks Fare, I moshuari abuzon seksualisht me të sëmurën mendore, 17 Shtator 2019, Pjesa 2
17/09 21:01
Fiks Fare, Eni Çobani: Në Shqipëri mbaruan burrat!, 17 Shtator 2019, Pjesa 3
17/09 21:00