Festivali MIK në Korçë
04/07/2018 15:39

Kur jeta artistike gjatë verës përqendrohet më shumë në jug, pranë detit dhe pushuesve, sopranoja Inva Mula dhe shumë artistë të tjerë e kthejnë vëmendjen nga Korça pikërisht në korrik, për të mbushur këtë qytet me art e kulturë nga data 24-29 korrik, në edicionin e parë të Festivalit “Muzika Internacionale në Korçë”, një festival që organizatorëve u pëlqen që ta quajnë shkurt MIK.