Lajmi i fundit
Krerët e bashkësive fetare në Shqipëri apel Merkel dhe Macron për hapjen e negociatave
Fermerët e Klosit ankohen për cilësinë e farërave
07/06/2018 12:26

Fermerët e Bashkisë së Klosit, përveç kostos së lartë të punimeve, prej vitesh po përballen edhe me një fenomen tjetër: cilësinë e dobët të farërave.