Facebook bllokon grupet e ekstremit të djathtë në Britani
19/04/2019 14:58

Facebooku ka bllokuar disa individë dhe organizata të së djathtës ekstreme në Britanine e Madhe, me argumentin se “kanë shpërndarë urrejtje”.