Elbasan, banorët duan rrugë, ndërtimi është bllokuar me tender
14/05/2018 15:23

Kjo është rruga “Caush Asllani” në lagjen “5 Maji” të Elbasanit. Edhe pse një aks i rëndësishëm, i cili i shërben jo vetëm banorëve të zonës, por lidh edhe shkollën “Naim Frashëri” dhe institucionet e gjykatës dhe prokurorisë, përsëri rruga prej disa vitesh ndodhet në këtë gjendje.