Dëshmitari X zbulon identitetin: Agroni më la në baltë
17/05/2018 15:30

Basha tha se Rama dhe Xhafaj u informuan që të hënën nga Agron Xhafaj kush është dëshmitari X por ata bënë gjithçka për ta kapur, joshur kompromentuar dëshmitarin, para se ai të jepte këtë dëshmi tronditëse.