Çmimet dhe veçoritë e iPhone-ve të rinj
11/09/2019 12:53

Apple organizoi takimin e përvitshëm në Kaliforni të SHBA-ve ku paraqiti modelet e reja të iPhone, iPad dhe Apple Watch.