Çelet fushata për një sezon turistik të pastër
07/07/2018 14:26

Fushata “Smile Albania”, për një sezon turistik të pastër, nisi nga Gjirokastra dhe përgjatë dy muajve do të përshkojë gjithë Shqipërinë.

Fruthi preku 91 persona, më të rrezikuarit ishin fëmijët nën dy vjeç
20/02 19:59
Te Drejtësia, në shitje edhe detyrat e studentëve
19/02 20:21
Elton Ilirjani kundër martesës dhe adoptimit të fëmijëve në çiftet homoseksualë: Nuk e bëj dot rolin e nënës!
19/02 18:13
Tradita korçare, në shitje. Shtëpitë e vjetra braktisen për shkak të emigracionit
19/02 15:39
Vetëvrasja e dyshimtë e 16-vjeçares; Më e mira e shkollës në Divjakë
18/02 15:39
Gjysmëshekulli mekanik, 67-vjeçari: Zanatçiu vdes në këmbë
17/02 20:56
Çmimi i ilaçeve do të ulet me 5%
17/02 20:05
Një pemë te liqeni edhe nga Anxhela Peristeri
17/02 14:08
Në shtëpinë tonë/ Infeksionet urinare dhe vaginale, mjekja: Kujdes nga tualetet e lokaleve
14/02 11:44
Fëmijët, mësim pasdite për shkak të rikonstruksionit në mes të vitit shkollor
13/02 20:45
Sport në Parkun Olimpik. Të rinjtë garuan në futboll e basketboll
12/02 20:22
Mjekët, protestë kundër dhunës. Një ditë më parë u keqtrajtua mjeku i Infektivit
11/02 20:47
Adoleshentët, alkool dhe drogë; Koalicioni i prindërve, mësuesve dhe komunitetit për të luftuar fenomenin
10/02 19:58
“1 në 4 vajza dhunohen”, studimi: Fenomeni i ka rrënjët e thella në familje
10/02 13:04
Open/ Historia tragjike e 13-vjeçares në Kavajë; Si nisi abuzimi nga djemtë
07/02 21:42
Historia tragjike e 13-vjeçares në Kavajë; Si nisi historia
07/02 21:34
Mbyllet greva në Universitet. Pedagogët vendosin të rikthehen në mësim
06/02 19:53
Prindërit: Të zbardhet ngjarja. Në shkollën e Kavajës, Avokati i Popullit nis një verifikim
06/02 19:52
Abuzimet e të miturve fshihen. Thirrja e psikologëve: Mos i viktimizoni për së dyti!
05/02 16:10
Universitetet nisin mësimin, dekani i Shkencave Sociale del kundër bojkotit
04/02 17:09