Bullgaria: Reduktim tarifave “roaming”
08/01/2018 21:54

Bullgaria do të punojë për reduktimin e tarifave “roaming” mes BE dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor, që nuk janë anëtarë të bllokut.