Bin Laden donte të vriste Obamën
17/03/2012 21:00

Përpara vdekjes, Osama bin Laden urdhëroi rrjetin e tij për të organizuar celula të posaçme në Afganistan dhe Pakistan, për të sulmuar avionin e presidentit Barack Obama dhe gjeneralit David Petraeus.