Betejat e sheshit “Skënderbej”
08/07/2018 12:17

Sheshi “Skënderbej” është vendi ku është shkruar historia e shtetit shqiptar. Një udhëtim në formë, simbolikë, përmasë, histori dhe gjithçka përfaqëson ky shesh, vjen sonte në mbrëmje në “Exclusive”, në dokumentarin “Betejat e sheshit Skënderbej”.