Artisti që sjellë në jetë figurën mitike të centaurëve
10/09/2019 13:29

Për 30 vjet, artistët Camille dhe Manolo kanë sjellë në jetë figurën mitike të centaurëve përmes teatrit të tyre ujor; tani nga Marsjea e Francës, kërkojnë të mbërrijnë në skenat ndërkombëtare.