Aktori shqiptar, pjesë e telenovelës së BBC-së
03/01/2018 15:27

Një aktor shqiptar bëhet pjesë e telenovelës më të madhe dhe më të vjetër të BBC-së, “Eastenders”, që ka 33 vjet që transmetohet në gjigantin mediatik britanik.