25-vjeçari nga Berati, në ndjekje të ëndrrës amerikane
16/05/2018 21:38

Ardiol Hoxha, 25 vjeç nga Berati, jeton në Tiranë, ku punon si gazetar dhe pasditen e 15 majit nxitonte të shkonte për të parë nëse i ka dalë Lotaria Amerikane.