Fshatrat e Shqipërisë/ Sot, ora 18:00 në kanalin e Youtube, në Top Channel
11/02/2019 13:16

Çdo të hënë ora 18:00 në kanalin e Youtube të Top Channel, vjen më e zgjeruar rubrika “100 Fshatrat ” me gazetaren Ilnisa Agolli . Çdo javë do të zbulohen dhe hulumtohen potencialet që karakterizon secilin fshat, natyra, agro-përpunimi, blegtoria, bujqësia deri në pasuritë nënujore. Një emision i fokusuar në turizëm dhe agrobiznes, si dhe tek potenciali kulturor dhe historik i "100 Fshatrave" anë e mbanë Shqipërisë.