Politiko | Ristani: Nuk është rastësi ardhja e Erdogan në përvjetorin e Gjergj Kastriotit | Top News
17/01/2022 22:31
Politiko | Qafoku: Nuk vjen Erdogan në Shqipëri pa marrë diçka si kusur | Top News
17/01/2022 22:31
Politiko | Çfarë qëllimi kishte Erdogan që erdhi në Shqipëri | Top News
17/01/2022 22:29
Politiko | Kush vajton për PD? Debat me tone të ashpra në studio | Top News
15/01/2022 00:30
Politiko | Sula: Do mbështes SPAK që të korruptuarit të shkojnë përpara drejtësisë | Top News
15/01/2022 00:07
Politiko | Hoxha: Partia Demorkatike ka dalë nga morali, nuk është më e besueshme | Top News
15/01/2022 00:04
Politiko | Qori: Partitë aktuale janë në gjysmë aleancë kriminale | Top News
15/01/2022 00:03
Politiko | Ngjela: Berisha nuk ka mbështetje ndërkombëtare, sepse… | Top News
15/01/2022 00:01
Politiko | Hoxha: Partia Demokratike është vegël e Edi Ramës’ | Top News
14/01/2022 23:58
Politiko | Dash Sula: Pas datës 9 shtator Basha do ta drejtojë PD 100 përqind’ | Top News
14/01/2022 23:56
Politiko | Deklarata e fortë e Sulës, ‘Do të arrestohen politikanë e zyrtarë të lartë’ | Top News
14/01/2022 23:54
Politiko | ‘Brenda selisë kishte kriminelë me armë që hidhnin gaz’ | Top News
14/01/2022 23:52
Politiko | ‘Basha është i mbaruar’, Hoxha replika me Spartak Ngjelën | Top News
14/01/2022 23:50
Politiko | Agravon debati mes Ngjelës dhe Qorit, ‘Je jashtë botëkuptimit tim’ | Top News
14/01/2022 23:46
Politiko | ‘Ti je injorant’, Shpërthen debati mes Spartak Ngjelës e Arlind Qorit Top | News
14/01/2022 23:44
Politiko | E vërteta është kjo, Berisha ka 1000 vetë, Basha ka 50′ | Top News
14/01/2022 23:43
Politiko | Të ftuarit përplasen me Ngjelën, ‘Largohu nga studio që të flasim si njerëz’ | Top News
14/01/2022 23:40
Politiko | ‘Nuk je Aristoteli ti që të të dëgjojmë ty’, plas debati mes Ngjelës e Qorit | Top News
14/01/2022 23:39
Politiko | Shpërthejnë të sharat në emision, debat i fortë mes Ngjelës dhe Qorit | Top News
14/01/2022 23:32
Politiko | ‘Duhet të kishe pranuar kushtin tim’, Ngjela tenton të largohet nga studio… | Top News
14/01/2022 23:26
Politiko | Hoxha: Askush nuk u lëndua brenda selisë blu, i mbrojti policia e shtetit | Top News
14/01/2022 23:25
Politiko | Ngjela: Partia nuk quhet parti nëse nuk njihet në gjykatë | Top News
14/01/2022 23:24
Politiko | Ngjela:Po folët për Berishën më mirë po largohem | Top News
14/01/2022 23:16
Politiko | Ngjela zbulon ekuacionin sesi del Basha i fituar nga e gjithë kjo situatë | Top News
14/01/2022 23:15
Politiko | Ngjela: Shqipëria po bën një reformë në drejtësi që do godasë korrupsionin | Top News
14/01/2022 23:13
Politiko| ‘Këto parti votohen nga punëtorët e thjeshtë, pse nuk folën njëherë për punëtorët |TopNews
14/01/2022 23:06
Politiko | Arlind Qori: Këto parti nuk kanë çfarë i japin më Shqipërisë | Top News
14/01/2022 23:05
Politiko | Ngjela: Mos ma përmendni fare Berishën, është i shpallur ‘non grata’ | Top News
14/01/2022 23:01
Politiko | Dash Sula: Shqipëria do të shpëtojë kur të korruptuarit të futen në burg | Top News
14/01/2022 22:55
Politiko | Sula: Rama është marrë ‘për veshi’ për të vazhduar qeverisjen | Top News
14/01/2022 22:54