Pasdite ne TCH, Nje dite me ambasadorin rus dhe bashkeshorten e tij, 13 Korrik 2018, Pjesa 1
14/07/2018 14:50
Pasdite ne TCH, Ambasasori rus Karpushin: Çfare me mundon ne Shqiperi, 13 Korrik 2018, Pjesa 2
14/07/2018 14:50
Pasdite ne TCH, Adem dhe Mimoza Belliu, 13 Korrik 2018, Pjesa 3
14/07/2018 14:49
Pasdite ne TCH, Adem dhe Mimoza Belliu suksesi yne ne token e premtuar, 13 Korrik 2018, Pjesa 4
14/07/2018 14:49
Pasdite ne TCH, Foto Mania, 12 Korrik 2018, Pjesa 1
13/07/2018 13:25
Pasdite ne TCH, Si komunikojme me foto, 12 Korrik 2018, Pjesa 2
13/07/2018 13:25
Pasdite ne TCH, Arta Shehu Zaimi, 12 Korrik 2018, Pjesa 3
13/07/2018 13:24
Pasdite ne TCH, Shkolle shqipe ne Asti ne Itali, 12 Korrik 2018, Pjesa 4
13/07/2018 13:24
Pasdite ne TCH, Elinara Shehu ne njeh me Estel, 11 Korrik 2018, Pjesa 1
12/07/2018 12:45
Pasdite ne TCH, Elinara Shehu: vajzat I le te lira, 11 Korrik 2018, Pjesa 2
12/07/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Devis Xherahu ben Zarar, 11 Korrik 2018, Pjesa 3
12/07/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Ndihma e shpejte, 11 Korrik 2018, Pjesa 4
12/07/2018 12:44
Pasdite ne TCH, Klajda Gjosha dhe Zirina Llambro, 10 Korrik 2018, Pjesa 1
11/07/2018 13:42
Pasdite ne TCH, Keshilla leximi, 10 Korrik 2018, Pjesa 2
11/07/2018 13:42
Pasdite ne TCH, Fatjona, maturantja speciale, 10 Korrik 2018, Pjesa 3
11/07/2018 13:41
Pasdite ne TCH, Studentja e spanjishtes nga Tirana, gazetare ne Spanje, 10 Korrik 2018, Pjesa 4
11/07/2018 13:41
Pasdite ne TCH, Gjyshet moderne, 9 Korrik 2018, Pjesa 1
10/07/2018 12:59
Pasdite ne TCH, Gjyshet ne karriere, 9 Korrik 2018, Pjesa 2
10/07/2018 12:59
Pasdite ne TCH, Pushime vetem? Pse jo?! 9 Korrik 2018, Pjesa 3
10/07/2018 12:59
Pasdite ne TCH, Si mund te pushojme vetem dhe te kenaqemi, 9 Korrik 2018, Pjesa 4
10/07/2018 12:58
Pasdite ne TCH, Miron Kotani dhe bashkeshortja Paola, 6 Korrik 2018, Pjesa 1
07/07/2018 17:12
Pasdite ne TCH, Bashkeshortet Kotani tregojne historine e dashurise, 6 Korrik 2018, Pjesa 2
07/07/2018 17:11
Pasdite ne TCH, Sakip Skepi, Brukseli flet shqip prej 30 vjetesh, 6 Korrik 2018, Pjesa 3
07/07/2018 17:11
Pasdite ne TCH, Parashikimi i motit per javen e dyte te korrikut, 6 Korrik 2018, Pjesa 4
07/07/2018 17:10
Pasdite ne TCH, Pse bejme thashetheme, 5 Korrik 2018, Pjesa 1
06/07/2018 17:15
Pasdite ne TCH, A na demtojne thashethemet, 5 Korrik 2018, Pjesa 2
06/07/2018 17:15
Pasdite ne TCH, Albano Prodani per Aleko Prodanin, 5 Korrik 2018, Pjesa 3
06/07/2018 17:15
Pasdite ne TCH, Babai nuk donte qe une te behesha aktor, 5 Korrik 2018, Pjesa 4
06/07/2018 17:14
Pasdite ne TCH, Nenat dhe vajzat adoleshente, 4 Korrik 2018, Pjesa 1
05/07/2018 13:31
Pasdite ne TCH, Si te sillemi me nje adoleshent, 4 Korrik 2018, Pjesa 2
05/07/2018 13:31