Pasdite ne TCH, Te mesosh not ne moshe te madhe, 4 Korrik 2018, Pjesa 3
05/07/2018 13:30
Pasdite ne TCH, Prishtina, si destinacion turistik, 4 Korrik 2018, Pjesa 4
05/07/2018 13:29
Pasdite ne TCH, Rikthehen kasetat, 3 Korrik 2018, Pjesa 1
04/07/2018 14:53
Pasdite ne TCH, Muzike ne kaseta? Serish e mundur, 3 Korrik 2018, Pjesa 2
04/07/2018 14:53
Pasdite ne TCH, Femra dj ne Shqiperi, 3 Korrik 2018, Pjesa 3
04/07/2018 14:52
Pasdite ne TCH, Shkruajme jonisht, 3 Korrik 2018, Pjesa 4
04/07/2018 14:52
Receta e ditës / Domate të mbushura
04/07/2018 12:03
Pasdite ne TCH, Si ndryshon truri I femijes ne saje te muzikes, 2 Korrik 2018, Pjesa 1
03/07/2018 13:45
Pasdite ne TCH, Te luash nje instrument muzikor, 2 Korrik 2018, Pjesa 2
03/07/2018 13:45
Pasdite ne TCH, Vjosa Rrahmani serish me medalje te arte, 2 Korrik 2018, Pjesa 3
03/07/2018 13:44
Pasdite ne TCH, Rikthimi i bekuar i shqiptareve te mallkuar, 2 Korrik 2018, Pjesa 4
03/07/2018 13:43
Pasdite ne TCH, Maya: Si u bera kengetare, 29 Qershor 2018, Pjesa 1
30/06/2018 16:56
Pasdite ne TCH, Maya, pengu im i madh, te rikthehem ne teater, 29 Qershor 2018, Pjesa 2
30/06/2018 16:55
Pasdite ne TCH, Bertina Mehmeti, jetoj ashtu sic kam dashur, 29 Qershor 2018, Pjesa 3
30/06/2018 16:55
Pasdite ne TCH, Si te zgjedhim dadon e duhur, 29 Qershor 2018, Pjesa 4
30/06/2018 16:55
Pasdite ne TCH, Agim Doci dhe Yllka Causholli, 28 Qershor 2018, Pjesa 1
29/06/2018 14:11
Pasdite ne TCH, Si u ritakuam pas 39 vitesh per te mos u ndare me, 28 Qershor 2018, Pjesa 2
29/06/2018 14:11
Pasdite ne TCH, Pushteti vendor, 28 Qershor 2018, Pjesa 3
29/06/2018 14:10
Pasdite ne TCH, Permiresimi I sherbimeve publike, 28 Qershor 2018, Pjesa 4
29/06/2018 14:09
Pasdite ne TCH, Denata Toce dhe Arben Skenderi, nje martese si e jona, 27 Qershor 2018, Pjesa 1
28/06/2018 12:01
Pasdite ne TCH, Arben Skenderi nje prind I perkushtuar, 27 Qershor 2018, Pjesa 2
28/06/2018 12:00
Pasdite ne TCH, Klaudia Hila, puna me femijet eshte shume e rendesishme, 27 Qershor 2018, Pjesa 3
28/06/2018 12:00
Pasdite ne TCH, Klaudia Hila, si u dashurova me Adin, 27 Qershor 2018, Pjesa 4
28/06/2018 11:59
Pasdite ne TCH, Riselda Sejdiaj ben Delinda Zhupen te kerceje dhe aktroje, 26 Qershor 2018, Pjesa 1
27/06/2018 11:04
Pasdite ne TCH, Leximet e veres, 26 Qershor 2018, Pjesa 2
27/06/2018 11:04
Pasdite ne TCH, Libra motivues, 26 Qershor 2018, Pjesa 3
27/06/2018 11:03
Pasdite ne TCH, Grate e futbollisteve, 26 Qershor 2018, Pjesa 4
27/06/2018 11:02
Pasdite ne TCH, Varesia ndaj lojrave elektronike, semundje mendore, 25 Qershor 2018, Pjesa 1
26/06/2018 15:20
Pasdite ne TCH, Tungjatjeta…Jete, 25 Qershor 2018, Pjesa 2
26/06/2018 15:19
Pasdite ne TCH, Tirana e pikturuar, 25 Qershor 2018, Pjesa 3
26/06/2018 15:19