Rrethi si aksesor për flokët – Në Shtëpinë Tonë, 20 Nëntor 2019, Pjesa 4
20/11/2019 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2019, Pjesa 1
19/11/2019 15:04
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2019, Pjesa 2
19/11/2019 15:03
Sa kushtojnë shtëpitë – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2019, Pjesa 3
19/11/2019 15:02
Çaji – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2019, Pjesa 4
19/11/2019 15:01
Kafshët shtëpiake – Qentë Pastor Zvicerian – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2019, Pjesa 5
19/11/2019 15:00
Preshi – Në Shtëpinë Tonë, 18 Nëntor 2019, Pjesa 1
18/11/2019 15:01
I Ftuar VIP – Gazmend Leka – Në Shtëpinë Tonë, 18 Nëntor 2019, Pjesa 2
18/11/2019 15:01
Problemet e stomakut – Në Shtëpinë Tonë, 18 Nëntor 2019, Pjesa 4
18/11/2019 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Laver Stroka: Preshi parandalon kancerin dhe shumë sëmundje të tjera
18/11/2019 14:31
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
15/11/2019 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
15/11/2019 15:02
Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
15/11/2019 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 1
14/11/2019 15:05
Ushqimet që rritin imunitetin – Në Shtëpinë Tonë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 2
14/11/2019 15:04
BioLab – Në Shtëpinë Tonë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 3
14/11/2019 15:03
Në Shtëpinë Tonë/ Në Llixhat e Peshkopisë 125 mijë vizitor në vit
14/11/2019 15:03
Llixhat e Peshkopisë – Në Shtëpinë Tonë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 4
14/11/2019 15:02
Maskat me gazeta – Në Shtëpinë Tonë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 5
14/11/2019 15:01
Qiqra – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2019, Pjesa 1
13/11/2019 15:04
Rugby – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2019, Pjesa 2
13/11/2019 15:03
Fëmijët dhe higjiena e gojës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2019, Pjesa 3
13/11/2019 15:02
Fakte rreth mjaltit – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2019, Pjesa 4
13/11/2019 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 1
12/11/2019 15:07
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 2
12/11/2019 15:07
BioLab – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 3
12/11/2019 15:07
Fakte rreth hekurit – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 5
12/11/2019 15:06
Intervista me Myfarete Laze – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 4
12/11/2019 15:06
Mishi i Viçit – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11/2019 15:03
I ftuar VIP – Jurgen Hakani – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11/2019 15:02