Hell’s Kitchen, Episodi 6, 23 Nëntor 2018, Pjesa 2
23/11/2018 23:02
Hell’s Kitchen, Episodi 6, 23 Nëntor 2018, Pjesa 3
23/11/2018 23:01
Hell’s Kitchen, Episodi 6, 23 Nëntor 2018, Pjesa 4
23/11/2018 23:00
Hell’s Kitchen – Eliminohet Ramazani
23/11/2018 23:00
Hell’s Kitchen – Restoranti mbyllet pa shërbyer të gjithë klientët
23/11/2018 22:54
Hell’s Kitchen – Pjatë me cifël, Ramazani largohet nga kuzhina
23/11/2018 22:51
Hell’s Kitchen – Shef Renato thyen pjatën e Ramazanit
23/11/2018 22:48
Hell’s Kitchen – Shef Renato merr megafonin
23/11/2018 22:35
Hell’s Kitchen – Elvana djeg kungujt. Reagim i ashpër nga shef Renato
23/11/2018 22:31
Hell’s Kitchen – Shef Renato fal Erionin
23/11/2018 22:11
Hell’s Kitchen – Ervini fiton darkë në restorantin e shefit. Me vete merr…
23/11/2018 21:51
Hell’s Kitchen – Erioni dhe shef Renato konfrontohen fizikisht
23/11/2018 21:29
Hell’s Kitchen – Erioni, sherr me shef Renaton për lakrën
23/11/2018 21:27
Hell’s Kitchen, të premten, ora 21:00, në Top Channel
22/11/2018 14:21
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 1
16/11/2018 23:03
Hell’s Kitchen – E eliminuara e kësaj mbrëmje është Stiljana
16/11/2018 23:03
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 2
16/11/2018 23:02
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 3
16/11/2018 23:01
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 4
16/11/2018 23:00
Hell’s Kitchen – Të ftuarit specialë; këngëtarët Venera dhe Lindi dhe personazhi i “Portokalli”
16/11/2018 22:46
Hell’s Kitchen – Për të disatën herë Stiljana gabon në kuzhinë. Shef Renato reagon ashpër
16/11/2018 22:44
Hell’s Kitchen – Për mungesën e kripës, shef Renato nuk e toleron Ramazanin
16/11/2018 22:35
Hell’s Kitchen – Shpërthejnë djemtë për një mikser të pa pastruar
16/11/2018 22:26
Hell’s Kitchen – Sileone lë pa pastruar karkalecin, shef Renato i hedh tiganin te këmbët
16/11/2018 22:20
Hell’s Kitchen – Videomesazhi nga vajza, Limone ka 5 javë pa e parë
16/11/2018 22:03
Hell’s Kitchen – Filetimi i peshkut nervozon vajzat!
16/11/2018 21:30
Hell’s Kitchen – Suzana shpërthen në lot pas diskutimeve të forta me Brunildën
16/11/2018 21:09
Hell’s Kitchen, sonte, ora 21:00, në Top Channel
16/11/2018 13:00
Hell’s Kitchen, të premten, ora 21:00, në Top Channel
15/11/2018 13:30
Hell’s Kitchen, Episodi 4, 9 Nëntor 2018, Pjesa 1
09/11/2018 23:33