Hell’s Kitchen – Erioni, sherr me shef Renaton për lakrën
23/11/2018 21:27
Donaldo humb toruan dhe i bërtet shef Renatos – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Shef Renato thyen një pjatë për herë të fundit – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Valbona Mema i këndon Donaldit duke gatuar në Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Shef Renato përballet me Eusebion, që pas ditës që ai e dhunoi atë – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Hell’s Kitchen 3, 2 Janar 2021, Pjesa 1
02/01 23:45
Irma Libohova gatuan në Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Hell’s Kitchen 3, 2 Janar 2021, Pjesa 3
02/01 23:45
Fituesi i Hell’s Kitchen Albania emocione të forta – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Shef Renato rikthen në kuzhinë të përjashtuarit e Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Emocionuese/ Ja si reagojnë familjarët kur marrin vesh finalistët – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Momentet më të forta të Hell’s Kitchen Albania – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Ja si i gjykuan pjatat e konkurrentëve Shefi dhe këngëtarët – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Hell’s Kitchen 3, 2 Janar 2021, Pjesa 2
02/01 23:45
Ylli Baka dhe Era Rusi performon në restorantin e Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Shef Renato dhe Ylli Baka i vjedhin Ergisës kofshën e pulës – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Eusebio i kërkon falje Shef Renatos për veprimin e dhunës që bëri – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Irma Libohova ndez atmosferën me këngën e mollës – Hell’s Kitchen Albania 3
02/01 23:45
Hell’s Kitchen 3, 2 Janar 2021, Pjesa 4
02/01 23:45
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, 2 Janar 2021 – Finale
02/01 23:44
Në kuzhinë ndodh ferri, në restorant ka festë – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12 23:15