Grupet ekstreme greqizojnë Shqipërinë. Zbulohet projekti i nëndheshëm – Gjurmë Shqiptare
10/05/2020 15:07
Grupe GREKE greqizojnë fshehtas SHQIPËRINË. Ja plani i fshehtë – Gjurmë Shqiptare
09/05/2020 20:45
Si u shkatërrua dhe u zhduk pasuria e Shqiptarëve?! – Gjurmë Shqiptare
02/05/2020 20:50
Plani greko-osman për zhdukjen e SHQIPES – Gjurmë Shqiptare
25/04/2020 20:45
Qyteti mbretëror Ilir që na është fshehur – Gjurmë Shqiptare
18/04/2020 22:15
Vendi i rrallë kur ruhet shqipja e vjetër – Gjurmë Shqiptare
11/04/2020 20:45
Pasuria e madhe që nuk shfrytëzon Shqipëria… – Gjurmë Shqiptare
04/04/2020 20:45
Historia e vërtetë e Marko Boçarit / Marko Botsaris, the true story – Gjurmë Shqiptare
21/03/2020 20:45
Fshati ku qeveritarët kërkojnë thesarin e rrallë – Gjurmë Shqiptare
15/03/2020 03:55
Hoxha i panjohur i Ismail Qemalit – Gjurmë Shqiptare
07/03/2020 20:45
Superskandal, kush ishte kryeagjenti grek në Shqipëri? – Gjurmë Shqiptare
29/02/2020 20:45
Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 2 – Gjurmë Shqiptare
22/02/2020 20:45
Greku që u vra për Shqipërinë… Historia e tij – Gjurmë Shqiptare
15/02/2020 20:45
Qyteza shqiptare ku nuk ka më shqiptarë. Si u zhdukën? – Gjurmë Shqiptare
08/02/2020 20:45
Gënjeshtra shekullore e serbëve. Zbulojeni – Gjurmë Shqiptare
01/02/2020 20:45
Shqiptarët e fundit të Mollës së Kuqe… Policia serbe ndalon Top Channel – Gjurmë Shqiptare
25/01/2020 20:45
Fshatrat e panjohur shqiptare në zemër të Serbisë. Zyrtarisht nuk ekzistojnë – Gjurmë Shqiptare
18/01/2020 20:45
Kujt i përket ky varr i lashtë në Shqipërine e sotme
14/01/2020 19:21
Qyteti i enigmave që fsheh historinë e shqiptarëve – Gjurmë Shqiptare
11/01/2020 20:45
Çfarë fshehin këto dëshmi shekullore shqiptare? – Gjurmë Shqiptare
28/12/2019 20:45
Fshatrat shqiptare qe po ju falen grekeve. Skandali – Gjurmë Shqiptare
21/12/2019 20:45
Fshati i besës që nuk flet më gjuhën shqipe. Historia e tmerrshme – Gjurmë Shqiptare
14/12/2019 20:45
Gjurmë Shqiptare – Historia e panjohur e Ismail Qemalit. Rrëfimi i jashtëzakonshëm
07/12/2019 20:30
Gjurmë Shqiptare – Butrinti, Ilir apo greko-romak? E vërteta si po deformohet historia
23/11/2019 20:45
Gjurmë Shqiptare – Si po pushtohet sot Shqipëria nga grekët, serbët dhe turqit? Vendimet tronditëse
16/11/2019 20:45
Si i zbuloi majori amerikan eshtrat e mbretit Gent dhe çfarë rrembeu prej varrit?
14/11/2019 21:51
Gjurmë Shqiptare – Misteret e mbretit të madh ilir. A është ky varri i tij?
09/11/2019 20:45
Si i zuri ushtria shqiptare 605 ushtarë grekë rrobër në vitin 1949?
04/11/2019 18:22
Dëshmia e ish ushtarit shqiptar sot 100 vjeç që i mbijetoi luftës me grekët 70 vjet më parë
03/11/2019 18:17
Gjurmë Shqiptare – Lufta mes Shqipërisë komuniste dhe Greqisë. Faktet e panjohura më parë
02/11/2019 20:45