Vrasja nga Greqia… e patriotit shqiptar – Gjurmë Shqiptare
29/05/2024 22:31

Programi "Gjurmë Shqiptare" përfshin një audience të të gjitha moshave. Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kulturës, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen bën që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse. Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar përciptazi në historiografinë shqiptare. Gazetar: Marin Mema

Engjëlli që u vra nga Serbia – Gjurmë Shqiptare
15/06 20:45
Historia e vërtetë e Idriz Seferit… – Gjurmë Shqiptare
08/06 20:45
Princi shqiptar me pelerinë ari. I panjohur! – Gjurmë Shqiptare
01/06 20:45
Vrasja nga Greqia… e patriotit shqiptar – Gjurmë Shqiptare
29/05 22:31
UÇK, video të rralla të Dëshmorit – Gjurmë Shqiptare
28/05 20:55
Ushtria shqiptare gjatë komunizmit – Gjurmë Shqiptare
27/05 21:02
Enver Hoxha, misteri i 3 gjeneralëve – Gjurmë Shqiptare
25/05 20:45
Shqiptari që vrau shqiptarin Marko Boçari – Gjurmë Shqiptare
18/05 20:45
Atentatet e mëdha Shqiptaro-greke – Gjurmë Shqiptare
11/05 20:45
Ushtar Kavaja! Djali që la Londrën për UÇK-në – Gjurmë Shqiptare
04/05 20:45
Masakrat serbe që bota duhet të njohë! Subt. Eng – Gjurmë Shqiptare
02/05 20:46
Qyteti ILIR që e kërkonte çdo pushtues – Gjurmë Shqiptare
27/04 20:55
Shkolla shqipe në 1584? 500 nxënës? Faktet! – Gjurmë Shqiptare
25/04 21:16
Gjurmë të harruara të shqipes së vjetër – Gjurmë Shqiptare
24/04 19:42
Si zbriti djali i Skëndërbeut në HIMARË – Gjurmë Shqiptare
24/04 19:31
The truth that Serbia hides about Kosovo – Gjurmë Shqiptare
23/04 20:07
Sa armatim ka pasur Shqipëria komuniste? – Gjurmë Shqiptare
20/04 20:45
Dokumenta ekskluzive për Kosovën! Plani i Serbisë – Gjurmë Shqiptare
13/04 20:45
Projekti për të zhdukur gjuhën shqipe – Gjurmë Shqiptare
06/04 20:45
Çfarë fshihet për Himarën dhe himariotët? – Gjurmë Shqiptare
30/03 20:45