Shpat Kasapi këndon “Për pak magji”E Diell 17/10/2021
17/10/2021 18:34
Shpat Kasapi pa fjalë, Selvija futet në Big Brother Vip pa dijeninë e tij!? E Diell 17/10/2021
17/10/2021 18:34
Dallohen aleancat në skenë.. Konkurentët votojnë me pikë miqtë? E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:52
Godet Shqipja: As nuk doja t’i shihja videot… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:52
I gjithë grupi kundër konkurentes: Ka energji negative E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:51
Çifti pati krisjen e tyre që në sfidën e parë? E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:51
Konkurentët kundër Shqipes: Erdhe ti nga Përputhen të na mësosh marketingun.. E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:50
Historia e Ish-trajnerit Bajko, nga rrugicat e Tepelenës në stolin e Kombëtares E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:20
Flet Neptun Bajko, “Si e largova Demollarin nga kombëtarja”E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:19
Neptun Bajko: Si e imitoja Refik Resmen vetëm duke e dëgjuar në radio E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:18
Historia e rrallë, Neptun Bajko: Tifozët e Juventusit mbështetën Partizanin E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:17
Neptun Bajko: Kombëtarja duhet të luajë më mirë me grupin që ka, Reja ka luks… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:17
Flet Neptun Bajko, “Si e largova Demollarin nga kombëtarja”E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:15
Historia e Ish-trajnerit Bajko, nga rrugicat e Tepelenës në stolin e Kombëtares E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:15
Neptun Bajko: Si e imitoja Refik Resmen vetëm duke e dëgjuar në radio E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:15
Neptun Bajko: Kombëtarja duhet të luajë më mirë me grupin që ka, Reja ka luks… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:15
Neptun Bajko: Si më la babai në derën e shkollës dhe iku pa kthyer kokën E Diell 17/10/2021
17/10/2021 17:15
Oistin performancë në kërcim E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:30
Ja fëmija i parë i eleminuar përfundimisht nga Shoku ynë Tili mes lotësh E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:30
Melisa performancë në kërcim E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:30
Melisa performancë në kërcim E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:28
Oistin performancë në kërcim E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:28
Ja fëmija i parë i eleminuar përfundimisht nga Shoku ynë Tili mes lotësh E Diell 17/10/2021
17/10/2021 16:26
Lola Haradinaj i bën rreng Soni Malaj. Çfarë bëri ajo? E Diell 17/10/2021
17/10/2021 15:30
Soni Malaj i humbet fëmija gjatë xhirimeve. Ja si reagon ajo E Diell 17/10/2021
17/10/2021 15:30
Soni Malaj: Showbizi shqiptar me shumë brryla E Diell 17/10/2021
17/10/2021 15:30
Çudit Graciano/ Jam djalë mami, zgjedh atë… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 14:55
Habit Alesia/ Nëse nusja vë kushte midis saj dhe mamasë, djali më mirë…. E Diell 17/10/2021
17/10/2021 14:55
Ja si reagon mamaja e Atdheut nëse ai i prezanton një vajzë… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 14:54
Erjola tregon momentin kur ka folur në kamera me familjen e Atdheut… E Diell 17/10/2021
17/10/2021 14:54