Sonila Xinxo, fituese e dhuratës për lojën e publikut në 100 Milionë
20/12/2017 12:24

Luani me në live, me pyetjen e publikut për tu bërë dhe ju fituesit e një dhurate! 100 Milionë çdo të diel live në Top Channel ora 17-45