Skenarët e një lufte të tretë botërore…! / Si sot një vit më parë…!
11/11/2022 10:20

Kërcënime të mëdha po e vënë në rrezik të ardhmen. Jo vetëm vendet e punës, të ardhurat, pasurinë dhe ekonominë globale, por edhe paqen, zhvillimin dhe përparimin e arritur gjatë 75 viteve të fundit. Shumë nga këto kërcënime nuk ishin as në horizont gjatë epokës së begatë të pas Luftës së Dytë Botërore.

Si u (vet)vra fëmija 13 vjeç në Lushnje/ Si sot një vit më parë…!
21/11 10:19
Si ranë në kurth mashtruesit e Call Centerave / Si sot një vit më parë…!
18/11 10:34
Tragjedi në Fier, vritet dhe groposet fëmija 8 vjeç / Si sot një vit më parë…!
17/11 10:31
Rrënjët e influencës ruse dhe ‘zhurma’ Putin në Ballkan / Si sot një vit më parë…!
16/11 10:27
Kosovë-Serbi, kufiri që ndan luftën me paqen! / Si sot një vit më parë…!
15/11 10:23
Ekzekutimi mafioz në Astir i Armandos dhe Erigersit / Si sot një vit më parë…!
14/11 10:20
Skenarët e një lufte të tretë botërore…! / Si sot një vit më parë…!
11/11 10:20
Masakra me 30 mijë të vrarë në Iran në vitin 1988 / Si sot një vit më parë…!
10/11 10:25
Shqiptarët me ç’të mundin për një jetë më të mirë…! / Si sot një vit më parë…!
09/11 10:31
Bashkimi evropian dhe e ‘çara’ ballkanike / Si sot një vit më parë…!
08/11 10:25
Bota kaotike pas presidentit rus, Vladimir Putin / Si sot një vit më parë…!
07/11 10:18
Armët bërthamore, epoka e re e luftës në botë! / Si sot një vit më parë…!
04/11 10:25
Edhe noterët në ‘listën e zezë’, gati për Vetting / Si sot një vit më parë…!
03/11 10:26
Lamtumirë Shqipëri! Kërkesat për azil në BE / Si sot një vit më parë…!
02/11 10:47
Putin nuk ka lidhje me realitetin, tërësisht i izoluar / Si sot një vit më parë…!
01/11 11:32
Dorëheqja e paralajmëruar e kryeministrit… Si sot një vit më parë…!
31/10 10:17
Kosovë, aty ky targat kthejnë tensionet në kufi / Si sot një vit më parë…!
28/10 10:19
‘Padrinot’, skema 50 vjeçare e heorinës nga Turqia / “Si sot një vit më parë”
27/10 10:23
SHBA, njëkohësisht përballë me Kinën, Iranin dhe Rusinë! / “Si sot një vit më parë”
26/10 10:27
Tragjedia e Vlorës, si u vranë xhaxha e nip / “Si sot një vit më parë”
25/10 12:32